Vremea in weekend - Vremea se va incalzii usor

Pentru astazi, vremea va fi rece în Dobrogea, cerul va fi temporar noros, iar temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 12 grade Celsius.

Autorul Articolului:
Vremea in weekend - Vremea se va incalzii usor

Sambata vremea va fi in general frumoasa in toata tara, cu un cer variabil spre mai mult senin.

Dimineata, vor exista conditii pentru inregistrarea unor minime foarte scazute in depresiunile intramontane: pana la -10 grade Celsius, in mod izolat.

Vantul va sufla slab pana la moderat in nordul Carpatilor Orientali, in Crisana si in zona Carpatilor de Curbura si mai mult slab in restul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 8 si 13 grade in Transilvania si Maramures, 12-17 grade in Banat si Crisana (cu cele mai ridicate valori asteptate in vestul extrem al judetului Timis) si 10-15 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova.

Duminica vremea va continua sa se incalzeasca usor in toata tara si va redeveni normala termic pentru aceasta perioada.

Cerul va fi mai mult senin pe parcursul zilei, numai spre seara urmand sa apara unele innorari temporare in vest, insa fara a se produce precipitatii (deocamdata).

Vantul va sufla moderat spre tare in zona Banatului montan, moderat in nordul extrem al Moldovei si mai mult slab in celelalte regiuni.

Maximele termice vor urca la pranz pana spre 11-16 grade Celsius in Transilvania si Maramures, 15-20 de grade in Banat si Crisana si 12-17 grade in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, cu cele mai scazute valori asteptate a se inregistra in zona subcarpatica si in sudul litoralului.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO