Un tulcean beat, a bătut două autoturisme de supărare că își pierduse câinele

Autorul Articolului:
Un tulcean beat, a bătut două autoturisme de supărare că își pierduse câinele

Un bărbat din municipiul Tulcea s-a ales cu dosar penal pentru distrugere după ce, de supărare că își pierduse câinele, a lovit cu pumnii și picioarele două mașini.

Potrivit Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, militarii instituției au fost solicitați duminică, 11 aprilie, de către o femeie, care a reclamat că un bărbat se manifestă agresiv, lovind o mașină parcată pe strada Gării din municipiul Tulcea.

„Jandarmii au identificat la fața locului o femeie, în vârstă de 30 de ani, care a declarat faptul că a apelat la sprijinul jandarmilor întrucât, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla în mașina sa, parcată pe strada Gării, a observat un bărbat aflat sub influența băuturilor alcoolice care se manifesta agresiv, lovindu-i cu pumnii capota mașinii și deplasându-se apoi la o altă mașină parcată în zonă, lovind-o cu picioarele și distrugându-i numărul de înmatriculare. După toate cele întâmplate, bărbatul a părăsit zona unde s-a produs evenimentul”, au precizat reprezentanții IJJ Tulcea.

Femeia le-a indicat jandarmilor semnalmente ale celui în cauză, astfel că forțele de ordine l-au identificat pe bărbat în zona falezei municipiului Tulcea. Bărbatul a recunoscut că a lovit cu pumnii o mașină și cu picioarele o altă mașină, distrugându-i numărul de înmatriculare. El a precizat că se afla la plimbare cu câinele său, iar la un moment dat l-a pierdut din vedere. Într-un moment de furie, deoarece nu își mai găsea animalul de companie, bărbatul a devenit agresiv și a lovit cu pumnii și picioarele cele două mașini. Într-un final și-a găsit animalul de companie, continuându-și plimbarea.

Jandarmii au întocmit pe numele acestuia actele de sesizare a organelor de urmărire penală în vederea continuării cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

DISTRIBUIE PE:

 
PAGINA NOASTRA OFICIALA DE FACEBOOK BABADAGLIVE.RO